Despre noi

  Oferim servicii de proiectare şi consultanţa in urbanism si arhitectura, prin realizarea de lucrari cu functiuni diverse precum: locuinte unifamiliale sau colective, hoteluri, cladiri de birouri, industriale, de sanatate, spatii de relaxare si activitati sportive.
  Cartea noastra de vizita o reprezinta insusi portofoliul de lucrari. Imaginile reprezinta proiecte realizate de echipa biroului de arhitectura, o echipa tanara si extrem de ambitioasa dornica sa imbine instrumente precum frumosul si utilul in incercarea de a atinge perfectiunea rezultatului final.
  Suntem constienti ca fiecare are perceptii si nevoi diferite drept urmare va stam la dispozitie pentru a realiza proiecte care sa reflecte dorintele si asteptarile fiecaruia. Acordam o atentie individualizata fiecarui beneficiar, proiect sau detaliu al unei constructii si printr-o stransa colaborare cu clientii transformam visele si asteptarile in realitate.
  Ne axam pe simplitate si minimalism combinate cu o atentie desavarsita pentru detaliu si astfel realizam un volum elegant, compact si rezistent.
  Consideram calitatea rezultatului ca fiind in stransa dependenta de capacitatea noastra de a surprinde si reprezenta cat mai fidel personalitatea clientului in tot ceea ce proiectam. Adoptam solutii moderne si inovatoare cu o atentie deosebita la aspectul financiar si asteptarile clientului.
  Ne implicam activ in toate etapele de proiectare, dezvoltare si realizare pentru a ne asigura ca se matrializeaza in conformitate cu asteptarile clientului si pentru a furniza imbunatatirile si/sau solutiile necesare in functie de situatie.

Echipa noastra

arh. Dan Stefan ADACE

Membru OAR filiala Transilvania http://oartransilvania.ro/index.php/users